subwaysurfershizliol
editsiz serverler

14 Ocak 2015 Çarşamba

Ankara sohbet

ANKARA SOHBET VE CHAT ODALARI

Başkentimiz olarak hergün gün geçtikçe gelişmeye devam eden ve Türkiyeyi temsil eden ilimzdeki insanların bir çoğu,toplumsal ve kalabalık ortamları sevmeyi tercih eden insanlarımız için,sizlere rahatça arkadaşlık veya vakit öldürmeniz için açılan bu Sohbet odalarında,seviyeli bir şekilde konuşa bilirsiniz.
ANKARA SOHBET - Ankarada yaşayan ve sürekli kalabalık bir hale gelen belirli semtlerde internet cafeler vardır. Bu cafelerden biriside RÜZGARLI diye ismin olan ilçesinde,hemen hemen 223 tane internet cafe bulunuyor. Bu cafelerdeki insanların çoğu Chat odalarına giriş yaparak seviyesizce sohbet etmelerinin ardından diğer insanlarında huzurunu bozuyor. Bu huzur bozucu hareketleri şuanda bulunduğunuz Sohbet sayfasının yöneticisi olan by RAUL internet bilişim hizmetleriyle anlaşmalı olarak gizlilik ilkelerinide devreye sokmuştur.
ANKARA CHAT - Seviyeli ve dürüst olarak arkadaş arıyorsanız,size nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdaki insanada o şekilde davranmanızı temenni ediyoruz. Aksi takdirde giriş yapamaz ve ban yersiniz. Ban yediğiniz an itibari ile 1 Hafta ip adresiniz Sohbet odalarında banlanmaktadır. Rahat bir sohbet istiyorsanız kendinizi rahat bırakıp ve diğer insanları rahatsız etmemek şartıyla konuşarak anlaşa bilir ve Kameralı Sohbet bile yapa bilirsiniz. Sesli görüşe bilme imkanını sizler sağlıyorsunuz,ileride burası Sesli olarakta sizlere hizmet vermeye başlıcaktır. Hoş sohbetler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder